Mindegudstjeneste i Brædstrup Kirke

Dato: 28/10/2020
Tid: 19:00  til  20:00

Gudenå Hospice inviterer til mindegudstjeneste i Brædstrup Kirke. Her har du mulighed for at mindes din pårørende med musik, eftertanke, lystænding og oplæsning af afdødes navn.

Medvirkende i mindegudstjenesten er hospicepræst Annette Vinter Hedensted, musikterapeut Lene Madsen, sekretær Helle Bech Østergaard, kirkens personale samt musikere Jesper Bylling og Jan Blüthgen.

Arrangementet er for alle, der har været pårørende på Gudenå Hospice, og mindehøjtideligheden slutter efter gudstjenesten.

Tilmelding sker til sekretær Helle Østergaard på telefon 76 29 66 66 eller på mail hboe@gudenaahospice.dk hvor afdødes navn oplyses. (Hvis du ikke ønsker at afdødes navn læses højt i kirken, oplyses dette ved tilmelding

Dato: 02/12/2020

Kære pårørende og efterlevende

Du er velkommen til en uformel eftermiddag, hvor du har mulighed for at møde andre pårørende, frivillige og personale.

Om du er pårørende lige nu eller har mistet er du velkommen.

Måske du har brug for at fortælle din historie, lytte til andres fortælling, eller blot at være tilstede, spille et spil, se huset igen og fordøje minderne du har herfra.

Dato: 04/11/2020

Dato: 07/10/2020