Så blev stue 10 og 11 klar

Der er lige ved at blive lagt sidste hånd på stuerne, så de står klar til indvielsen senere i dag og kan modtage de første patienter i morgen.

Glædelig jul og godt nytår

Julen blev skudt i gang på Gudenå Hospice allerede ugen før 1. december. De frivillige pyntede det hele fint og juletræerne blev båret ind. Lidt tidligt, kan man måske mene, men for patienter og pårørende på hospice, kan det være rart at mærke stemningen, varmen og den hygge der knytter sig til julen. Og så gør det ikke noget at vi går lidt tidligt i gang.

De frivillige har i den grad båret julen ind og uden dem var julen bare ikke det samme!

Og jul har der været, med julemusik, gospelkoncert, små adventsgaver til patienterne fra de frivillige, julefrokost, julegudstjeneste og mange andre jule-herligheder! Nu går vi juledagene i møde og juleaften har en del af personalet deres familier med og alle vil gøre deres til, at det bliver en god juleaften for patienter og pårørende.

Her på Gudenå Hospice vil vi gerne ønske alle en glædelig jul og et fredfyldt nytår!

To nye stuer står klar

Vi havde aflevering af byggeriet af de sidste stuer den 20. december. Det betyder, at vi kan åbne to stuer mere ved årsskiftet, så der i alt bliver 11 sengepladser. Samarbejdet med Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen, som har været hovedentreprenør på byggeriet, har været utroligt fint og generne fra byggeriet har været minimale. Vi glæder os meget til at tage de to nye stuer i brug og ikke mindst til at tage imod de nye medarbejdere i januar!

Det begynder at ligne noget

Håndværkerne er i fuld sving. Lige nu er de ved at lægge det sidste gulv…

“Hansen Event” har doneret 10.000 kr. til indkøb af en barvogn med tilbehør til Gudenå Hospice.

Vognen skal bruges til et ugentligt “frikvarter” for patienter og pårørende, hvor de inviteres til at nyde cocktails i orangeriet. Det er frivillige der fungerer som bartendere og sørger for klaverspil, når baren åbnes hver torsdag aften. På billedet ses Eva og Ruth i fuld gang som bartendere – de lagde ud med Mojitoes – med og uden alkohol – og stemningen var høj ved indvielsen af barvognen!

Tusind tak til “Hansen Event” for den flotte donation!

Håndværkerne er i fuld gang

Håndværkerne er i fuld gang, både inde og ude! Vi glæder os til at det hele er på plads, så vi kan byde velkommen til endnu flere patienter.

Indvielse af klaver

Y’s Men’s Club i Tørring donerede et klaver til 25.000 kr. i anledning af deres 25 års jubilæum. Det var medlem og frivillig på Gudenå Hospice, Rigmor Løwendahl der stod for overrækkelsen til Hospicechef Kirsten Ørom Larsen.

Eva Sun Nyo

Søndag den 12. november havde patienter, pårørende og personale på Gudenå Hospice fornøjelsen af at høre Eva Sun Nyo. Koncerten var arrangeret af gruppen “Kunstnere i Hospice”.

Udvidelsen er påbegyndt

Så er vi startet på projektet med at få udvidet Gudenå Hospice, så der bliver plads til flere patienter. Håndværkerne har sat en støv/støj-væg op, dækket gulvet af og så er de så småt gået i gang med de indledende manøvrer, så vi bliver klar til at tage imod patienter på stue 10 og stue 11 i starten af det nye år.

Indvielse af Søhest

Mandag den 30. oktober:

Den Danske Frimurerordens Hospicefond har gavmildt doneret en skulptur til Gudenå Hospice. Skulpturen er udført af billedhuggeren Henrik Vilhelm Voldmester, som har døbt skulpturen “Trompeterende Søhest”.

Det er kunstudvalget på Gudenå Hospice der har udvalgt Søhesten, som blev behørigt indviet ved en reception i fin efterårssol.

På billedet ses fra venstre: Svend Erik Møller Nielsen og Bent Røge fra Den Danske Frimurerorden, billedhuggeren Henrik Voldmester og hospicechef Kirsten Ørom Larsen.