Sang i hospicehaven

Over 200 mennesker havde valgt at slå vejen forbi hospicehaven i går aftes. Vi havde en dejlig aften med sang fra højskolesangbogen og mange hyggelige snakke rundt omkring. Fantastisk med så god en opbakning - tak til alle for jeres støtte til Gudenå Hospice.

Varmepuder fra hjerte til hjerte

De frivillige på Gudenå Hospice er i fuld gang med at producere varmepuder til patienter og frivilligboden.

Juletræsfest på Gudenå Hospice

Patienter, pårørende, frivillige og ansatte med familier holdt juletræsfest med sang og dans omkring juletræet.

Besøg af Gatekeepers

Gudenå Hospice havde den 11. december besøg af Eik Egeberg, formand for ”Gatekeepers” i Horsens. Gatekeepers er en forening af frivillige, der indsamler midler, ved at arbejde som dørvogtere ved større musik arrangementer i Horsens

Sommersang i hospicehaven

Tusind tak til de frivillige og støtteforeningen for at lave dette fine arrangement.

Så blev stue 10 og 11 klar

Der er lige ved at blive lagt sidste hånd på stuerne