"Dansende Søhest med flagrende hår"

Onsdag den 6. maj 2020 fik vi en ny søhest til "flokken. "Dansende Søhest med flagrende hår". Udført af Henrik Vilhelm Voldmester og doneret af Olga og Niels Sørensens Fond

Information og tiltag ift. coronavirus - OPDATERET 12. maj 2020

OPDATERING 12. maj 2020 Alle medarbejdere på Gudenå Hospice vil i denne tid være særligt opmærksom på besøgene. Vi vil informere om de konkrete tiltag, der er sat i værk, samt støtte og vejlede pårørende, så de kan føle sig trygge under deres besøg.

Indvielse af legepladsen på Gudenå Hospice

Sikke en fantastisk legeplads vi har fået! Tusind tak til støtteforeningen og LC Brædstrup for at donere midler til udvidelsen. Tak til Marlon for at donere mørtel og ikke mindst tusind tak til Norna Playgrounds for råd, vejledning og økonomisk støtte. Uden den opbakning var det ikke muligt at udvide legepladsen.

Sang i hospicehaven

Over 200 mennesker havde valgt at slå vejen forbi hospicehaven i går aftes. Vi havde en dejlig aften med sang fra højskolesangbogen og mange hyggelige snakke rundt omkring. Fantastisk med så god en opbakning - tak til alle for jeres støtte til Gudenå Hospice.

Varmepuder fra hjerte til hjerte

De frivillige på Gudenå Hospice er i fuld gang med at producere varmepuder til patienter og frivilligboden.

Juletræsfest på Gudenå Hospice

Patienter, pårørende, frivillige og ansatte med familier holdt juletræsfest med sang og dans omkring juletræet.