Køkken og rengøring

Køkken og rengøring

I køkkenet tilberedes der dagligt mad til patienter, pårørende, frivillige og personale, ligesom der tilbydes forplejning, hvis man ønsker at holde en sammenkomst i forbindelse med særlige mærkedage.

Maden til den indlagte har fokus på den enkeltes ønske og behov, så man oplever nydelse og gode smagsoplevelser, selv om man måske er småt spisende. Kokken taler gerne med den indlagte om netop hans eller hendes ønsker og prøver at imødekomme de særlige behov der måtte være.

Maden er altid lavet fra bunden med fokus på årstidens råvarer, økologi, æstetik, fællesskab omkring måltiderne og gode sanseoplevelser.

sme_gr_150

Gudenå Hospice har ved alle 4 kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen fået tildelt den gladeste smiley. Dermed har vi opnået en Elite Smiley.

Jens

Jens

Kok
Helle C

Helle C

Økonoma
Mads

Mads

Kok
Janni K

Janni K

Husassistent
Malene

Malene

Husassistent
© Copyright 2016 - 2017 Gudenå Hospice - Sygehusvej 18 - 8740 Brædstrup - Tlf 76296666 - Fax 76296699 - kontakt@gudenaahospice.dk