Falkemanden trak mange til

Vinderen af dette års ”Alene i Vildmarken”, Falkemanden Flemming Sanggaard, gav torsdag den 2. maj de fremmødte et indblik i hans medvirken i programmet. Med en god portion humor fortalte han om vejen dertil.

Til daglig driver Falkemanden Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm, der ligger i Fogstrup lidt udenfor Them. På adressen har han også eget savværk, da han ynder at bygge de fleste ting selv. En egenskab som i den grad kom ham til gode i de 60 dage, hvor han befandt sig alene i vildmarken.

Falkemanden var i forvejen ikke bekendt med det TV-program, som han senere endte med at vinde. Det var derimod hans søn, der introducerede ham til programmet via et klip fra Youtube, hvor han samtidig opfordrede ham til at sende en ansøgning til ”Alene i vildmarken”. I første omgang afslog han, da han ikke kunne tage hjemmefra grundet hans mange dyr og de forpligtelser der medfølger. Men da han efterfølgende fik uddannet en falkoner, var der ikke længere belæg for at blive hjemme. Han sendte en ansøgning afsted og derfra tog det fart. Han drog afsted mod vildmarken i Norges barske natur blot en uge efter sit bryllup.

Efter 3 dages forberedelse startede kampen om at vinde. De tre første uger oplevede han som den bedste ferie nogensinde. Men da en af hans vigtigste beklædningsgenstande gik i stykker og vejret samtidig viste sig fra nogle af sine mest barske sider, blev udfordringerne en del større. Han var dog hele vejen igennem positiv og troede på, at han nok skulle vinde. Og det viste sig at holde stik. Med sit positive sind og en god portion viljestyrke, vandt Falkemanden ”Alene i vildmarken” 2019.

En stor og hjertelig tak til Hotel Pejsegaarden for deres gæstfrihed samt for lån af lokaler. Også en stor tak til de mange fremmødte, der valgte at støtte vores spændende arrangement. Ikke mindst en stor tak til Falkemanden for hans medrivende og underholdende foredrag.