Ny hjemmeside i luften

Velkommen til vores nye hjemmeside

Det er med stor glæde, at vi nu endelig kan præsentere vores nye hjemmeside.

Da vores gamle hjemmeside ikke fungerede optimalt og derfor var svær at navigere rundt på, blev det på et bestyrelsesmøde sidste år besluttet, at tiden for en ny hjemmeside var kommet. Derfor har vi igennem længere tid arbejdet på at få en ny og mere brugervenlig hjemmeside op at køre, og det er nu endelig en realitet.

Den nye hjemmeside er lavet i et brugevenligt design, hvor det er nemt og overskueligt at finde de informationer, man har behov for. Om du besøger vores side fra en computer eller en mobiltelefon, så skulle den gode oplevelse meget gerne være den samme.

Selv om hjemmesiden har fået et nyt design, er adressen naturligvis det samme. Det er blot designet, der er ændret. Vi havde et ønske om, at vores nye side skulle have samme design som Gudenå Hospice, så man som bruger ikke er i tvivl om, at siderne har forbindelse med hinanden. Og det synes vi er lykkes meget godt.

For støtteforeningen er det vigtigt, at du som bruger har en god oplevelse, når du besøger vores hjemmeside – både nu og i fremtiden. Derfor håber vi meget på, at du har lyst til at gå på opdagelse på siden. Kom også meget gerne med ris eller ros.