SENESTE NYT

Blogindlæg Falkemanden Foredrag Støtteforeningen for Gudenå Hospice

Falkemanden trak mange til

Falkemanden, Vinderen af DR's populære program "Alene i villdmarken", trak mange mennesker til, da han gæstede Hotel Pejsegaarden torsdag den 2. maj 2019.
Støtteforeningen lancerer ny hjemmeside marts 2019

Ny hjemmeside lanceret

Det er med stor glæde, at vi endelig kan løfte sløret for støtteforeningens nye hjemmeside. Siden har været længe undervejs, men nu er den her. Vi håber, at i vil tage godt imod den.
Støtteforeningen donerer lille bibliotek til Gudenå Hospice

Støtteforeningen støtter

Kirsten Ørom Larsen, hospicechef på Gudenå Hospice, har skrevet en artikel til vores seneste medlemsblad, februar 2019. Artiklen kan læses her.
Indkaldelse til ordinær generalforsamling marts 2019

Indkaldelse til generalforsamling

Støtteforeningen for Gudenå Hospice indkalder til ordinær generalforsamling på Hotel Pejsegården tirsdag den 19. marts 2019 kl. 19.00.
© Copyright 2018-2019 - Støtteforeningen for Gudenå Hospice - Havrevangen 11 - 8740 Brædstrup - stghospice@gmail.com - CVR-nummer 34639574