For at begrænse smitte med COVID-19, har vi på Gudenå Hospice taget forholdsregler for, at forebygge at patienter og medarbejdere smittes. Vejledningerne opdateres løbende, derfor beder vi jer om at kontaktet ledelsen eller personalet på Gudenå Hospice for at få de seneste forholdsregler.

Følgende gælder for besøgende på Gudenå Hospice:

Du er meget velkommen som besøgende på Gudenå Hospice – også i disse tider, hvor vi skal passe rigtig godt på hinanden.

Vi henstiller dog til at det kun er de allernærmeste pårørende der kommer på besøg og helst ikke flere end en kreds på 5 personer i alt.

For at sikre afstand på stuen må der kun komme 2 besøgende ad gangen.

Vi henstiller til at besøgene er korte.

Vi vil bede dig om at bruge den håndsprit, der er opstillet ved indgangen, både når du kommer ind i huset og når du forlader huset og at du i det hele taget opretholder god håndhygiejne under besøget.

Vi må bede dig om at bruge mundbind under hele besøget og at du kun opholder dig på patientens stue.

Det er vigtigt at du holder afstand på mindst 2 meter til andre på stuen, også helst til den du besøger. Fysisk kontakt som håndtryk og kram skal så vidt muligt undgås. Hvis det ikke er muligt at undgå fysisk kontakt, anbefaler vi at den fysiske kontakt er kortvarig og at man afspritter hænder umiddelbart efter kontakten.

Hvis du ønsker at opholde dig i længere tid på hospice, er der mulighed for at være medindlagt. Vores medarbejdere vil gerne informere om den mulighed.

Vi ville virkelig ønske at det ikke var nødvendigt med besøgsrestriktionerne. Vi håber dog at du har forståelse for at det er helt nødvendigt for at forsøge at undgå at patienter og medarbejdere smittes.

Sig endelig til hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget du mangler under besøget.

Følgende gælder for medindlagte på Gudenå Hospice:

Som medindlagt pårørende vil vi bede dig om at du bliver Covid-19 testet før du kommer til Gudenå Hospice.

Det er meget vigtigt at du kun opholder dig på hospice og at du bliver på hospice over flere døgn. Hvis du har behov for at tage hjem ind imellem, må vi bede om at du får foretaget ny Covid 19 test før du bliver medindlagt igen.

Når du er medindlagt, er det vigtigt at du opretholder god håndhygiejne og vi må bede dig om at anvende mundbind i alle fællesrum. På patientens stue skal du dog kun anvende mundbind når vores medarbejdere også er på stuen.

Du skal som hovedregel regne med at skulle overnatte på patientens stue når du er medindlagt.

Vi har 2 gæsteværelser, som vi udlejer til medindlagte. Gæsteværelserne udlejes for max. to døgn ad gangen, men hvis der ikke er andre der har brug for dem, kan man selvfølgelig leje værelserne for mere end 2 døgn.

Når man er medindlagt, må man gerne opholde sig i fællesrummene og man er meget velkommen til at spise med ved måltiderne i spisestuen samen med medarbejdere, patienter og andre medindlagte.

Som medindlagt skal du hente din mad i døren til køkkenet, hvor vores medarbejdere vil sørge for at portionsanrette din mad til dig. Du skal hente din mad på følgende tidspunkter:

Kl. 8 – 8.15, kl. 12 – 12.15 og kl. 17.30 – 17.45.

Det koster 100 kr. pr. døgn at spise med til alle måltider og det koster 100 kr. pr. døgn at leje et gæsteværelse. Overnatning på patientens stue er gratis.

Ledelsen på Gudenå Hospice.