Da der stadig patienter, pårørende og medarbejdere på Gudenå Hospice, som endnu ikke er vaccineret, skal vi fortsat passe rigtig godt på hinanden.

Følgende forholdsregler er gældende for alle:

• Du må ikke opholde dig på hospice hvis du har influenza symptomer. Hvis du har været smittet med Covid, skal der gå mindst 48 timer efter symptomophør før du må opholde dig i huset.
  • Du skal holde afstand på mindst 1,5 meter til alle andre.
  • Der må kun være 3 besøgende på patientens stue ad gangen – af hensyn til krav om god afstand.
  • Du behøver ikke længere at anvende mundbind/vesir.

Følgende forholdsregler gælder med og uden Covid pas

Med Covid-pas Uden Covid-pas
Du må færdes i hele huset og du er velkommen til at spise med ved måltider. Du må kun opholde dig på patientens stue og du kan desværre ikke spise med.

Vi håber at du på eget initiativ fremviser Covid pas når du ankommer. Der er test center her i byen, se åbningstider på opslagstavlen.

Børn under 15 år er undtaget fra kravet om at vise Covid-pas, men vi opfordrer til besøgende børn også testes.

Ledelsen på Gudenå Hospice.