BLIV MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN

Som medlem af Støtteforeningen for Gudenå Hospice er du med til at gøre en forskel for de mennesker, der er indlagt på Gudenå Hospice samt deres pårørende. For et mindre beløb er du med til at støtte op om dette arbejde.

Ønsker du at blive medlem af støtteforeningen, bedes du udfylde nedenstående formular. Nedenfor kan du læse mere om, hvad det koster at være medlem af støtteforeningen, samt hvordan du tilmelder dig.

Sådan bliver du medlem
Udfyld skemaet nedenfor med navn, adresse og e-mail. Send oplysningerne til støtteforeningen ved at trykke på SUBMIT. Herefter vil støtteforeningen modtage en e-mail med dine oplysninger. Husk du er først medlem, når du har overført kontingentet til vores konto i Jyske Bank.

Årskontingent

  • 100 kr. for enkeltpersoner
  • 200 kr. for par
  • 300 kr for foreninger, klubber og virksomheder

Sådan betaler du
Beløbet kan indbetales direkte til støtteforeningens konto i Jyske Bank. Du kan også overføre fra din netbank. Husk at oplyse navn, adresse og e-mail ved indbetaling.

Kontonr.: 7240-0001441430

Gaver
Støtteforeningen er godkendt af SKAT, efter ligningsloven § 8a, til at modtage pengegaver. Det betyder, at gavegiveren opnår et skattemæssigt fradrag, pt. op til 16.300 kr. årligt. I forbindelse med gaver og donationer skal CPR-nummer oplyses, så vi kan indberette beløbet til SKAT.

Kontonr.: 2540-4394235240

TILMELDINGSFORMULAR

 
 
 
 

*Skal udfyldes
Send tilmeldingen ved at klikke på “Submit”.

OBS. Du er først medlem af støtteforeningen, når kontingentet er overført til vores konto i Jyske Bank. 

© Copyright 2018-2019 - Støtteforeningen for Gudenå Hospice - Havrevangen 11 - 8740 Brædstrup - stghospice@gmail.com - CVR-nummer 34639574