Gåtur for dig som pårørende eller for dig der har mistet

Det at gå en tur kan være et pusterum i en svær tid. Her kan man bare følge med skridt for skridt og nyde naturen i stilhed eller få snakket om det, der er brug for.

"Dansende Søhest med flagrende hår"

Onsdag den 6. maj 2020 fik vi en ny søhest til "flokken. "Dansende Søhest med flagrende hår". Udført af Henrik Vilhelm Voldmester og doneret af Olga og Niels Sørensens Fond

Information og tiltag ift. coronavirus

For at begrænse smitte med COVID-19, har vi på Gudenå Hospice taget forholdsregler for, at forebygge at patienter og medarbejdere smittes. Vejledningerne opdateres løbende, derfor beder vi jer om at kontaktet ledelsen eller personalet på Gudenå Hospice for at få de seneste forholdsregler.

Indvielse af legepladsen på Gudenå Hospice

Sikke en fantastisk legeplads vi har fået! Tusind tak til støtteforeningen og LC Brædstrup for at donere midler til udvidelsen. Tak til Marlon for at donere mørtel og ikke mindst tusind tak til Norna Playgrounds for råd, vejledning og økonomisk støtte. Uden den opbakning var det ikke muligt at udvide legepladsen.

Sang i hospicehaven

Over 200 mennesker havde valgt at slå vejen forbi hospicehaven i går aftes. Vi havde en dejlig aften med sang fra højskolesangbogen og mange hyggelige snakke rundt omkring. Fantastisk med så god en opbakning - tak til alle for jeres støtte til Gudenå Hospice.

Varmepuder fra hjerte til hjerte

De frivillige på Gudenå Hospice er i fuld gang med at producere varmepuder til patienter og frivilligboden.