Nyheder

Thesalon

Thesalon

Pårørende café på Gudenå Hospice

Er du pårørende til en alvorligt syg og døende, eller har du lige mistet din kære? Gudenå Hospice vil gerne invitere til eftermiddage, hvor vi sætter fokus på dig som pårørende. Her vil der være et fagligt oplæg fra en frivillig eller personale, med efterfølgende dialog. Du har herefter mulighed for en uforpligtende snak eller blot nyde en kop kaffe.

To nye Cykler

Vi er så heldige at "Søsterloge Nr. 24 Eranthis" har doneret 10.000 kr til køb af to nye cykler, som kan være til glæde for pårørende på Gudenå Hospice.

Rickshaw doneret til Gudenå Hospice

GF fonden og "Cykling for livet" har doneret en Rickshaw/ladcykel til Gudenå Hospice. Vi glæder os rigtig meget til at tage den i brug og give patienter og pårørende nogle dejlige stunder i Brædstrup og omegn.

To artikler i tidsskriftet "Omsorg"

Det anerkendte nordiske tidsskrift ”Omsorg” bringer denne gang to artikler om Rehabilitering på hospice og Livskvalitetssamtaler

Gåtur for dig som pårørende eller for dig der har mistet

Det at gå en tur kan være et pusterum i en svær tid. Her kan man bare følge med skridt for skridt og nyde naturen i stilhed eller få snakket om det, der er brug for.
© Copyright 2016 - 2017 Gudenå Hospice - Sygehusvej 18 - 8740 Brædstrup - Tlf 76296666 - Fax 76296699 - kontakt@gudenaahospice.dk